If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КАТО СЪМ НА НИСКА ПРЕДАВКА НЯМА ПРОБЛЕМ НО КАТО СЪМ НА НУЛЕВА,ЧЕТВЪРТА ИЛИ ПЕТА ПЕДАЛА ПРОПАДА И ЛОВИ МНОГО НИСКО .СПОРЕД ВАС СПИРАЧНАТА ПОМПА ЛИ Е ЗА СМЯНА
aaa ami tuka veche stava duma za servo usilvatel be ili spukan markuch kam nego
shtoto na 4 - 5 predavka i na nuleva ne spirala ???, pochanh da migam na parcali napravo???
ааа еми тука вече става дума за серво усилвател бе или спукан маркуч към него
защото на 4-5 предавка и нулева не спирала???, почнах да мигам на парцали направо???
услужливо преведено от HF HPE
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
но нещо напоследък никаде не съм видял да продават само гумички които струват левчета и сам можеш да си ги смениш
та ми се наложи да го закарам на ул. "Антим l", при настев
Ремонт на спирачни/хидравлични системи знам да правят на две места. Едното е от ботев като свиеш по симеон първата в дясно. Баща и син са маисторите. Гумички имат всякакви. Правил съм при тях цилиндърче на съединителя и спирачна помпа. Внимателно само с таткото че си пада нервак. Сина му е голям пич ..
Пропуснал съм да кажа второто .. На площада в княжево. Питате за бай Кольо помпата. Има и някви други гейове дето се занимават с същото на тоя площад но ми се струват ненадеждни .. Смяна на гумички на главен спирачен цилиндър е 12 кинта ..
Comment